ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Vinn tillbaka ditt ex – för 40 000 kronor

Anders Göransson · 28 Jan 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

Japansk detektivbyrå sänder ut övertalningsagenter

klar

Artikellänk är kopierad

Har du blivit dumpad och vill få flick- eller pojkvännen tillbaka? Nu finns hjälp att få – för 40 000 kronor i månaden.Ladies Secret Service heter den japanska detektivbyrån – med kontor i fashionabla Tokyostadsdelen Ginza – som specialiserat sig på att hjälpa övergivna kvinnor och män att få expartnern åter.

Företaget har 300 anställda, som är specialister på att kontakta och övertala människor om att det var ett misstag att bryta upp ur deras gamla förhållande.Det handlar om att först få expartnerns förtroende, förklarar företagets chef Yoshiko Okawa för den brittiska tidningen The Guardian.

– Samtidigt som våra agenter lär sig så mycket som möjligt om sina nya bekantskaper börjar de göra upp en plan för hur de ska återförena dem med våra kunder, säger hon.

Förra året hade företaget 800 uppdrag, varav 70 procent kom från kvinnor i åldern 20–40 år.I uppdraget ingår också att tala om för kunden vad hon eller han behöver ändra på för att förhållandet ska fungera bättre.

klar

Artikellänk är kopierad

Anders Göransson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro