ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Visa benen i vår

Petra Tungården · 22 Apr 2014
Uppdaterad 22 Apr 2014
Visa benen i vår

Visa benen i vår


Nu är det äntligen dags att kassera strumpbyxorna för bara ben. Metros modechef Petra Tungården ger dig tips om vårens kjolar.

klar

Artikellänk är kopierad

Redan förra våren fick vi en försmak på de längre kjolarna som slutade strax runt knäna. I höstas öppnade Proenza Schouler våra ögon på riktigt när designduon Jack McCollough och Lazaro Hernandez skapade höstens it-kjol modell längre, som fick fashionistor världen över att vilja sy på några decimeter på sina redan befintliga kjolar.

Siluetten är tagen från sent 50-tal och början på 60-talet, men materialvalen andas nutid och framtid. Hitta din smickrande drömlängd. Är du längre så kan du med gott samvete kosta på dig någon centimeter till i längd och vice versa om du är kortare.

Vi ser både den tighta pennkjolen, men även den med utställda 50-talskjolen med fokus på midjan som fungerar till alla kroppsformer. Om ditt problemområde är magen och du helst bär lösare plagg är den utställda kjolen ett klockrent alternativ. Bär den till grova klackar och en magtopp.

Bär den tightare pennkjolen till en topp som slutar precis i jämnhöjd med kjolkanten eller stoppa in överdelen. Kjolen kommer i alla möjliga färger och former.  

Slå ett slag för pastelltrenden, just nu svämmar affärerna över av roliga färggranna alternativ. Eller varför inte satsa på den höga slitsen som är en av våren största trender?

klar

Artikellänk är kopierad

Petra Tungården
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro