ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Visst kan det bli inflation på temadagarna”

Ellen Wennerström · 4 Okt 2013
Uppdaterad 4 Okt 2013

Temadagarna haglar över oss, var och varannan dag är det något nytt att fira. Är det ett bra pr-knep för företagen eller blir vi bara trötta på all kommersialism?

klar

Artikellänk är kopierad

Lemurerna på Skansen firar Djurens dag, Kanelbullens dag och Internationella vodkadagen tillsammans med Metros reporter. Men aporna är nog ovetande om att syftet med dagarna ofta är rent kommersiellt.
Lemurerna på Skansen firar Djurens dag, Kanelbullens dag och Internationella vodkadagen tillsammans med Metros reporter. Men aporna är nog ovetande om att syftet med dagarna ofta är rent kommersiellt.Foto: Natanael Johansson

Enligt Temadagar.se finns det 529 temadagar, vilket innebär att fördelat på årets 365 dagar är det ungefär 1,5 teman per dag. Men ibland trängs så många som åtta olika teman på en och samma dag. I dag är det tre teman; Kanelbullens dag, Djurens dag och den Internationella vodkadagen. 

klar

Artikellänk är kopierad

Ellen Wennerström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro