ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Vita huset: Vi har inga bevis för utomjordingar

Aron Andersson · 8 Nov 2011
Uppdaterad 8 Nov 2011

Foto: All Over Press


Det finns inga bevis för utomjordiskt liv. Det skriver Vita huset på sin officiella sida. Nu dementerar USA rykten och konspirationsteorier.

klar

Artikellänk är kopierad

"USA:s regering har inga bevis på att liv existerar utanför vår planet eller att utomjordingar har kontaktat någon människa. Dessutom finns det ingen trovärdig information som tyder på att bevis undanhålls från allmänheten." Så skriver Phil Larson som arbetar på Vita husets vetenskaps- och teknikavdelning, under rubriken: "På jakt efter ET, men inga bevis ännu". Men han utesluter inte heller möjligheten att det faktiskt kan finnas utomjordiskt liv någonstans i universum genom att förklara att många vetenskapsmän och matematiker räknat på sannolikheten för detta. Anledningen till att Vita huset nu för första gången dementerar förekomsten av utomjordiskt liv är en ny policy att svara på allmänhetens frågor. Om över 5 000 personer vill ha svar på en fråga så ska också USA:s regeringen ge svar. Men det förutsätter att alla 5 000 skriver under inom 30 dagar.  Den siffran har nu höjts till 25 000 personer.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro