ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Vuxnare trollkonster i nya "Harry Potter"

Heidi Patalano · 13 Jul 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
Rupert Grint, som spelar Ron Weasley, Emma Watson, som spelar Hermione, och Daniel Radcliffe, som spelar Harry Potter, under premiären i New York.

Rupert Grint, som spelar Ron Weasley, Emma Watson, som spelar Hermione, och Daniel Radcliffe, som spelar Harry Potter, under premiären i New York. Foto: Scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

Harry Potter-skådespelarna hade ingenting emot att svara på frågor om kärlekslivet under en pressträff inför premiären av "Harry Potter och Halvblodsprinsen".– Herregud, mina läppar var som en hästs. De försökte liksom töja ut sig från mitt ansikte och omsluta hennes underläpp. Jag ber om ursäkt, säger Daniel Radcliffe framför en apflabbande presskår i New York om den omtalade filmkyssen.I "Halvblodsprinsen" är det tydligt att de unga skådespelarna vuxit upp. Regissören David Yates fortsätter där han började med den femte filmen "Harry Potter och Fenixorden".– Utanför inspelningsplatsen får skådespelarna erfarenheter och motgångar. Jag försöker få dem att ta med de erfarenheterna till filmen, säger regissören.Även präktiga Hermione finner sig själv utlämnad till sina hormoner i filmen. Sitt eget kärleksliv pratar hon bort så här.– Jag dejtar min stalker. Det är jättebra. Han är alltid där när jag behöver honom och gillar mig verkligen. Jag kan rekommendera det.

klar

Artikellänk är kopierad

Heidi Patalano
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro