ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Wahlgren sjunger ut isuccéturnén Diggiloo

Metro Stockholm Kalle Dixelius/ TT Spektra · 6 Jul 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Wahlgren sjunger ut isuccéturnén Diggiloo De trogna Diggiloofansen kan vara lugna. Årets upplaga av Diggiloo ­ den fjärde i ordningen ­ följer samma mönster. Orkestern finns kvar. Lasse Holm finns kvar. Lotta Engberg, Jessica Andersson och Magnus Bäcklund finns kvar. Ingen kommer att bli besviken. Men det finns nyheter också. De heter Pernilla Wahlgren och Lasse Kronér och sitter i varsin fåtölj i Stockholm. De har precis fått varsin mapp med sångerna de ska sjunga. ­ Vi kommer att passa in jättebra i resten av gänget, både privat och på scenen, säger en förväntansfull Pernilla Wahlgren. ­ Det var nog det lättaste i hela mitt liv att tacka ja till det här, säger Lasse Kronér och bläddrar lite nervöst i sin mapp med noter. Fler nyheter

De är inte ensamma nykomlingar. Caroline Wennergren, som just nu gör succé med "Show me Vegas" i Stockholm, ska vara med. Dessutom kommer barnstjärnan Amy Diamond att medverka. Men Lasse Holm är förtegen om vilka förändringar den trogna publiken kan förvänta sig på scen. ­ Förra året hade vi ett italienskt tema som startade andra akten. I år har vi ett franskt tema. Det är allt jag kan säga just nu. När Lasse Kronér ställer sig på scen på turnépremiären i Ronneby den 7 juli, sluts en cirkel. När Lasse Holms tv-program "Diggiloo" sändes för sista gången, tog Lasse Kronér över med sitt snarlika "Doobidoo". Kommer det att bli något "Doobidoo" i "Diggiloo"?

­ Det kommer det kanske att bli. Det återstår att se. Så blir det nog automatiskt när jag är med, säger Lasse Kronér.

Lasse Holm fyller i: ­Den här föreställningen är helt fristående från allt sådant. Vi kör tre timmars underhållning med otroligt bred musikalisk kvalitet. Som vanligt är konkurrensen hård under sommaren. Parallellt med Diggilooturnén, ska Christer Sjögren turnera med sin Heartbreak tour. Och Rocktåget drar ut igen.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro Stockholm Kalle Dixelius/ TT Spektra
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro