ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Watson har vuxit upp

Hannah Sjöström · 20 Feb 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

UTVECKLING. Från helyllestorebror i en kristen familj till home-wrecker. Barry Watson har bytt ut moralsåpan ”Sjunde himlen” mot JJ Abrams relationsdrama ”What about Brian”. – Ja, det är verkligen annorlunda, säger Watson när Metro träffar honom i Los Angeles. –  I ”Sjunde himlen” var jag hela tiden en vuxen som spelade en unge. Nu spelar jag en vuxen och det känns mycket bättre.

Watson spelade i ”Sjunde i himlen” i tio år, serien lades ner förra året, och den 32-åriga skådespelaren talar om en nyfunnen frihet att spela i ”What about Brian”. – ”Sjunde himlen” var aldrig på väg någonstans, och min rollfigur kunde egentligen inte utvecklas så särskilt mycket på grund av seriens innehåll. Nu kan jag äntligen utforska mer som skådespelare, och min rollfigur Brian kan utvecklas.

Watson spelar Brian, en man i 30-årsåldern som har missat relationståget. Hans vänner har redan bildat familj och själv är han förälskad i sin bästa vän Adams fästmö Marjorie. Adam och Brian har varit vänner sedan barnsben men har glidit isär och lever väldigt olika liv.           – Jag kan relatera till mycket i Brians liv men jag skulle personligen aldrig jaga efter en kvinna som är ”fel”. Jag kan relatera till att människor letar efter kärlek och någon att dela sitt liv med.

Och det faktum att man kan träffa någon som man innerst inne vet är fel för en. Och så vaknar man upp och tänker ”Vad håller jag på med?”. Det misstaget kan man göra om och om igen.Privat är Barry Watson förlovad med skådespelerskan Tracy Hutson och paret har en ettårig son tillsammans.

Du har regisserat en del.Tänker du fortsätta med det? –  Jag hoppas det. Det skulle vara kul att regissera några av avsnitten av ”What about Brian”. Men det beror på vad som händer med serien. Jag har testat att skriva också, men låt oss säga så här: jag är en bättre skådis än jag är författare, haha.  

klar

Artikellänk är kopierad

Hannah Sjöström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro