ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Wayfarers håller i sommar också

Hannah Sjöström · 10 Jun 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
Bli stekhet i rätt bågar i sommar. Fendi tolkar Ray Bans Wayfarer.

Bli stekhet i rätt bågar i sommar. Fendi tolkar Ray Bans Wayfarer.


klar

Artikellänk är kopierad

STEKHETT. Trodde du att Ray Ban Wayfarer bara var en fluga som nådde sin peak för ett par år sen? Daniel Lindström, modechef på Café vet bättre: – Intresset för amerikansk vintage är inte på något sött mättat och Wayfarer inspierar alla andra designer som har gjort sina egna varianter, förklarar han.

USA-dominansen i herrmodebilden med 50- och 60-talsinspirerad Americana är på inget sätt på väg att backa. Jeans säljer som aldrig förr, rutiga skjortor, chinos och nördiga glasöogon är fortfarande stekhett. Stilikoner är skådespelare som James Dean och Paul Newman.– Köper du ett par klassiska Wayfarermodeller så har du ett par solglasögon som håller i evighet. Det handlar om hållbart och tidlöst mode som passar alla, säger Daniel.

Dessutom är de sympatiskt prissatta, menar han. – Kolla i second hand-affärerna annars. Eller hemma hos dina föräldrar – de kanske har ett par i någon låda, säger Daniel Lindström.

Köper du nya solglasögon i dag behöver du heller inte oroa dig för själva solskyddet i glasen.

klar

Artikellänk är kopierad

Hannah Sjöström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro