ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Whee Me masserar utan den rätta känslan

Aron Andersson · 8 Jan 2013
Uppdaterad 8 Jan 2013
Whee Me masserar utan den rätta känslan Massageroboten, som även finns i blått, är inte tillräckligt tung för att leverera en rejäl massage, tycker prylexperten.

Whee Me masserar utan den rätta känslan Massageroboten, som även finns i blått, är inte tillräckligt tung för att leverera en rejäl massage, tycker prylexperten. Foto: Urban Brådhe


Massageroboten Whee Me tar hand om din rygg. Men behandlingen lämnar en del att önska, tycker prylexperten.

klar

Artikellänk är kopierad

Vad är det här för något? En massagerobot. Jag vet, det låter snuskigt. Men detta är inget som hämtats ur Christian Greys samling av sexleksaker. Så glöm alla fantasier om en ”happy ending”. Detta är något helt rumsrent. Och inte särskilt sensuellt.

Så vad exakt masserar roboten? Ryggen. Den kryper liksom fram och tillbaka med en sensor som ser till att den inte ramlar av. Det är de taggformade hjulen och två roterande pinnar, som mest liknar känselspröt, som står för själva massagen.

Hur känns det? Det motsvarar kanske inte den ”totala avslappning” som förpackningen utlovar, men upplevelsen är inte heller helt oangenäm. Känselspröten, eller ”fingrarna”, som tillverkaren obehagligt nog döpt dem till, är däremot avskyvärda.

Vad är problemet? Att ”total avslappning” inte är synonymt med känslan av en insekt som kryper över ryggen. Det är egentligen bara det trygga surrandet från motorn som gör att roboten inte går att missta för en insekt. Eller, vänta lite, vad säger jag? Insekter surrar ju. Stryk det.

Du är missnöjd? Att klaga på en massagerobot känns som själva definitionen av ett i-landsproblem. Men massagen är trevlig. Inte mer.

I en mening? Menlös massagerobot.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro