ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

hela denna artikel är en annons

Wifog-användaren: "I dag är det mer en livsstil än en nödvändighet"

Metro · 16 Okt 2018
Uppdaterad 30 Okt 2018
"Jag har fri telefoni resten av livet", säger Georg Björkli. (Detta är en genrebild).

"Jag har fri telefoni resten av livet", säger Georg Björkli. (Detta är en genrebild). Foto: Unsplash


Ren nyfikenhet eller en utmaning för att se hur mycket du kan spara? Anledningen att testa mobiloperatören kan vara många. För pensionären Georg Björkli, 72 år, var det teknikintresset och nyfikenheten som fick honom att prova Wifog Zero – som han nu kommit att älska.

klar

Artikellänk är kopierad

Det var i december 2013, när Wifog lanserade världens första gratisabonnemang, som Georg Björkli i Uddevalla fick upp ögonen för operatören.

– Jag är mycket ute på internet och har ett stort intresse för datorer. Så det var på ett teknikforum som jag först hörde talas om gratisabonnemanget och tänkte att det lät väldigt intressant, säger Georg Björkli.

För Georg Björkli var det just hans stora teknikintresse som var anledningen till att han beställde ett sim-kort från Wifog.

– Jag skaffade inte Wifog av ekonomiska skäl, utan av ren nyfikenhet. Jag ville prova och testa hur det funkar i praktiken. Jag upptäckte att det passade mig utmärkt och i dag är det mer en livsstil än en nödvändighet, säger Georg Björkli.

– Jag har under mitt yrkesliv jobbat med teknik och då främst inom lastbilar. Jag tycker att det är kul att utforska nya saker och jag tycker att Wifog Zero är ett smart och unikt koncept. Jag kan inte förstå att inte fler operatörer har hakat på konceptet.

”Det har blivit en vana”Varje morgon vaknar Georg Björkli och går upp och sätter på kaffet. Medan han sitter och dricker sin kopp kaffe så går han igenom dagens reklamfilmer och svarar på enkäter.

– Jag stör mig inte alls på reklamfilmerna, utan det har blivit en vana. Jag säger som så att en Wifog-nybörjare klagar på att det finns för mycket reklam, en Wifog-veteran däremot klagar på att det finns för lite reklam, säger Georg Björkli.

Läs mer om Wifogs tjänster och teckna abonnemang här.

Har samlat extra poängUnder sina dryga fem år med Wifog Zero har han lyckats spara ihop nästan 600 000 poäng. Poängen han har samlat använder han för att köpa tjänster som inte ingår i Wifog Zero. Men han har ändå svårt att använda upp alla poäng.

– Jag har fri telefoni resten av livet och skulle önska att Wifog hade en funktion som gjorde det möjligt för användaren att kunna skänka poäng till nya användare för att göra det lättare för dem att komma igång, säger Georg Björkli.

”Jag glömmer aldrig betala en faktura”Georg Björklis använder sin mobiltelefon av nödvändighet. Han använder den för att ringa, och där hemma kopplar han upp mobilen på wifi. Därför blir hans förbrukning väldigt låg varje månad.

– Jag är en entusiastisk Wifog-användare och med min relativt låga förbrukning funkar det utmärkt. Dessutom behöver jag aldrig oroa mig för att jag ska glömma betala en faktura.

”Bara provkör det”Georg Björklis bästa tips till nya användare är att bara prova.

– Bara provkör det. Det blir en vanesak och efter ett tag märker man knappt av reklamen. Jag tror att det är reklamen som skrämmer många, men för mig har det blivit en del av min dagliga rutin och nu är jag mer rädd för att förlora det, säger han.

pil
Så funkar Wifog Zero

• Beställ ditt simkort på www.wifog.com. Efter 1–3 dagar får du hem det i brevlådan.

• Stoppa in simkortet i telefonen.

• Ladda ner Wifogs app eller logga in på hemsidan. Där kan du titta på reklamfilm och göra marknadsundersökningar och se hur mycket surf, samtal och sms du har.

• Klart att köra! Nu ringer och surfar du helt gratis. Självklart kan du flytta med ditt gamla nummer!

• För dig som ringer och surfar mycket har Wifog ytterligare tre prisvärda abonnemang.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro