ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

hela denna artikel är en annons

Wifog utmanar mobiljättarna med gratisabonnemang

Metro · 30 Aug 2018
Uppdaterad 6 Sep 2018

Foto: Unsplash


Har du också tröttnat på höga månadskostnader och långa bindningstider? Nu vill mobiloperatören Wifog rita om mobil-kartan med deras nya gratisabonnemang. 
 – Vi vill utmana de stora bjässarna och skapa bättre priser för dig som konsument, säger Martin Litborn, vd på Wifog.

klar

Artikellänk är kopierad

Mobiloperatören Wifog har sedan starten 2013 kämpat för att sänka svenskarnas mobilräkningar. Med deras nya superabonnemang Wifog Zero har de lyckats ta fram ett helt kostnadsfritt alternativ.

– Vi är stolta över att kunna vara först i världen att lansera ett helt kostnadsfritt mobilabonnemang, där det är gratis att ringa, sms:a och surfa, säger Martin Litborn, vd på Wifog.

Det nya abonnemanget riktar är perfekt för mobilanvändare som vill använda lite och betala lite och riktar sig främst till kunder som ringer under genomsnittet.

– På samma sätt som vi borde minska vårt matsvinn tycker vi att det är dags att sluta slänga surf som vi betalar för. Vi måste lära mobilanvändarna att man inte behöver betala 2 000–3 000 kronor om året för mobiltelefoni, säger Martin Litborn.

Läs mer om Wifogs tjänster och teckna abonnemang här!

I stället för att ta betalt av mobilanvändarna finansieras abonnemanget av stora annonsörer som får marknadsföra sina reklamfilmer till Wifogs användare. Som konsument är det enda man betalar med är sin tid.

– Vi vill hjälpa svenskar att få ut en del av deras konsumentvärde. Någon får ju betalt för att reklamfilmen visas och vi ger det till konsumenten i form av telefoni.

Genom att titta på reklamfilmer samlar användaren poäng. Dessa poäng kan sedan omvandlas till samtalstid, surf och sms. I snitt handlar det om cirka en till två minuter reklamtittande om dagen för att få Wifog Zero. Ju aktivare man är desto mer får man tillbaka.

– Du väljer helt själv när du vill se reklamen. Du kan kolla tio minuter en dag och noll minuter en annan dag, säger Martin Litborn.

Du beställer enkelt ditt kort helt gratis på wifog.com. Förutom det unika gratisabonnemanget erbjuder Wifog också tre betalabonnemang för den som vill ha en prisvärd telefonlösning. För 30, 60 och 90 kronor i månaden kan du välja mellan Small, Medium och Large.

– Vårt abonnemang Small är perfekt för dig som mest använder appar för att kommunicera, men som då och då behöver kunna ringa också. Medium är precis som det låter – lagom. Och Large är för dig som vill kunna ringa mycket, med fria samtal och sms.

pil
Det här är Wifog Zero

• Sveriges enda gratisabonnemang

• Helt gratis i utbyte mot att du tittar på reklamfilm eller svarar på marknadsundersökningar

• En påfyllning består av 0,5 GB surf, 15 samtalsminuter och 20 sms

• Ingen startavgift, månadsavgift eller andra dolda avgifter

Läs mer om Wifogs tjänster och teckna abonnemang här!

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro