ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Wii är som ett virus"

Metroteknik.se · 21 Apr 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Här är ett scenario vi inte kommer att få se. Gears of War kräver för mycket datorkraft för att kunna spelas på Nintendo Wii. 

Här är ett scenario vi inte kommer att få se. Gears of War kräver för mycket datorkraft för att kunna spelas på Nintendo Wii.  Foto: Scanpix/Epic Games & Microsoft Montage: Metro Teknik


klar

Artikellänk är kopierad

Spelutvecklarna Epic Games har inte mycket till övers för Nintendo Wii. I alla fall inte företagets vd Mike Capps. Konsolen är som ett virus säger han i en intervju med ign.com

– Det är som ett virus eftersom du köper det och spelar med dina vänner, och de gillar det och tänker "det är så coolt, jag måste köpa en själv". Sen slutar du spelar efter två månader men dina vänner har redan visat det för någon annan som gått ut och köpt spelet. Alla jag känner har köpt ett Wii men ingen använder det, säger han till ign.comEpic Games är kända för att göra grafiskt krävande spel och bolagets senaste riktiga hit Gears of War är inget undantag. Nintendo Wii å andra sidan är knappast känt för att vara något tekniskt underverk. Nintendo är istället mer kända för att satsa på själva spelupplevelsen, men inte ens där tycker Mike Capps att Nintendos spel imponerar.– Än så länge har jag inte spelat något spel som jag inte önskat var till ett annat system, säger han.

klar

Artikellänk är kopierad

Metroteknik.se
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro