ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

William och Kate bräckta – av Victoria och Daniel

Josefin Svenberg · 11 Maj 2011
Uppdaterad 11 Maj 2011

Det brittiska kronprinsparet har landat på Seychellerna. Men deras smekmånad överträffar inte Victorias och Daniels resa till Bora Bora.

klar

Artikellänk är kopierad

Prins William och Kate Middleton har nu åkt på smekmånad, uppger brittisk press. Fast någon månad verkar det inte vara tal om – enligt Daily Mail har prins William bara tagit ledigt i två veckor för att vara på Seychellerna i Indiska oceanen med sin hustru. Vår egen kronprinsessa Victoria och hennes Daniel hade en sex veckor lång smekmånad efter sitt bröllop förra sommaren. Först tillbringade de ett par veckor på Bora Bora i Stilla havet, därefter flög de vidare till USA. – Både Seychellerna och Bora Bora är väldigt bra val och typiska smekmånadsöar, säger Johan Lindskog, chefredaktör och fotograf på Tidningen Res. Men om man vill komma så långt bort som möjligt, bara umgås med varandra och njuta av bad och vackra paradisstränder – då gjorde Victoria och Daniel ett bättre val. Bora Bora är mer paradisiskt än Seychellerna.

klar

Artikellänk är kopierad

Josefin Svenberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro