ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Winslets tid är nu

Katarina Matsson · 22 Jan 2009
Uppdaterad 15 Feb 2011
Tidigare i år vann Kate Winslet två Golden Globes – en för just ”The reader” och en för Revolutionary road” – och gratulerades då av maken Sam Mendes med en puss.

Tidigare i år vann Kate Winslet två Golden Globes – en för just ”The reader” och en för Revolutionary road” – och gratulerades då av maken Sam Mendes med en puss.


klar

Artikellänk är kopierad

Vid 33 är den egensinniga aktrisen snyggare än någonsin – och fast besluten om att äntligen gå hem med Oscarsstatyetten. – Om jag vill ha den? Det kan du sätta ditt fucking arsle på, säger hon till Vanity Fair och fortsätter:– Det är tufft att vara där fem gånger, och jag är bara mänsklig, vet du. Men jag går inte hem och gråter, för vi är alla vuxna här. Vilket även gäller andra delar av livet. I ”Revolutionary road”, som regisseras av hennes man Sam Mendes (”American beauty”), återförenas hon med sin gode vän Leonardo DiCaprio för första gången sedan ”Titanic”. Det blir en hel del heta sexscener – mitt framför ögonen på maken. Inte helt bekvämt.– Det var mer att varken Sam eller Leo verkade det minsta besvärade. Jag var typ ”är det bara jag som tycker att det här känns lite konstigt? Du vet. Min vän. Min man.” Men det var bara jag, säger hon till brittiska Elle.

När Kate Winslet träffade Sam Mendes var hon nyskild från Jim Threapleton, som hon har dottern Mia, 8, med. Men inom två år var hon och Mendes gifta och i slutet av 2003 kom deras son Joe. I jämförelse med många av sina kolleger lever Kate ett högst ordinärt liv. Hon fångas ofta på bild när hon lämnar barnen i skolan, gillar att gå till matbutiken och tränar gärna – om hon har ett glas chardonnay att se fram emot.

Efter att själv ha varit överviktig som barn tar hon kraftigt avstånd från filmindustrins vikthets. Under inspelningen av ”The reader”  spelade hon in sex-scener sex dagar på raken, de flesta totalt naken. – Jag är ganska vanlig. Jag har celluliter, jag har en skrynklig rumpa och mina bröst har börjat  hänga. (…) men jag tycker jag såg riktigt jäkla bra ut!, säger hon till brittiska Elle.

klar

Artikellänk är kopierad

Katarina Matsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro