ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Wolff: "Det känns vackert och personligt"

Anneli Sandberg · 8 Feb 2013
Uppdaterad 8 Feb 2013
Rikard Wolff säger att han alltid tappar texten. Men under fredagens genrep satte han den alldeles perfekt. "Jag blir berörd", säger han.

Rikard Wolff säger att han alltid tappar texten. Men under fredagens genrep satte han den alldeles perfekt. "Jag blir berörd", säger han. Foto: Henrik Brunnsgård


klar

Artikellänk är kopierad

Rikard Wolff har tappat texten några gånger under repetitionerna men när Scandinavium var fylld med publik så satte han sin låt till punkt och pricka.

– Jag tappar alltid texten. Jag är faktiskt förvånad att jag inte gjort det oftare. Sångtexter är svårt. Men det här är dagen innan premiär och då ska inte allt vara perfekt. Men nu gick det i alla fall bra, säger han och skrattar.

Om Wolff går till final i morgon eller hur han placerar sig vill han inte alls prata om.

– Det där med placeringar vet jag inte något om. Mitt mål är att det ska bli så fint som möjligt, så som jag har drömt om, säger Rikard Wolff.

Under numret visas bilder ur Rikard Wolffs liv och han tycker allt känns vackert och personligt.

– Dessutom var Lena (Nyman, reds anm) en god vän till mig och att gå in till ”Vargsången” är en annan del av det personliga. Jag blir berörd, säger han.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro