ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Woody Allen sa åt Cruz att skrika mer

JÉrôme Vermelin, Metro Frankrike · 19 Maj 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Penélope Cruz inför premiären på ”Vicky Cristina Barcelona” på filmfestivalen i Cannes. 

Penélope Cruz inför premiären på ”Vicky Cristina Barcelona” på filmfestivalen i Cannes.  Foto: Pascal Le Segretain/all over press


klar

Artikellänk är kopierad

Penélope Cruz har en av huvudrollerna i ”Vicky Cristina Barcelona” som visas under Cannesfestivalen. Skådespelerskan minns sitt första, tre minuter långa möte med stjärnregissören Woody Allen.– Han var charmerande. Han hade sett ”Att återvända” och pratade med mig om regin. Sedan ringde han mig en månad senare. Jag var i Paris och ägnade hela kvällen åt att berätta för alla om det, säger hon.

Hur är han under en tagning?– Att arbeta med honom var bättre än jag hade kunnat drömma om. Jag hade hört att han aldrig gjorde fler än två tagningar. Han är faktiskt snabb, men var väldigt tålmodig med mig.

Vad har du gemensamt med din rollfigur?– Jag blir sällan arg, men när jag blir det kan jag bli exakt som hon. Hon är alltid spänd, men det är inte jag. Jag brukade fråga Woody om jag skrek för mycket. När jag såg filmen var jag tacksam för att han uppmanade mig att göra det mer, eftersom humor ofta grundar sig i kaos.Ytterligare en gemensam nämnare mellan henne och rollfiguren är Javier Bardem – i verkliga livet är hon tillsammans med skådespelaren, som spelar hennes exmake i filmen.

Penélope Cruz tillägger:– Men om jag var som mina rollfigurer skulle jag bli galen.

”Vicky Cristina Barcelona” kommer till Sverige i vinter.

klar

Artikellänk är kopierad

JÉrôme Vermelin, Metro Frankrike
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro