ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

X6tences revansch på Complexity – tog sig till semifinal

Erik Glanell · 1 Dec 2018
Uppdaterad 1 Dec 2018

Svenska uppstickarna i X6tence pallade pressen. När returmötet mot Complexity var det som stod mellan dem och semifinalen föll bitarna på plats.

klar

Artikellänk är kopierad

X6tence förlorade mot Complexity i inledningens BO1-omgång av Dreamhack Open. Därför var det med lite extra spänning som lagen möttes igen i kampen om en semifinalplats.

I returen var det Svenskarna som hade flytet från start. Trots det blev det en bitvis jämn match som utspelade sig på Nuke och Inferno. På Nuke var X6tence Galaxy nära att tappa ett stort övertag när 8–0 plötsligt blev 11–11.

Kvitteringen fick dock laget att vakna till och de plockade hem första pinnen på poängtavlan med 16–11.

Inferno fick en jämnare start när svenskhoppet började som antiterrorister. När det var dags för sidbyte var det en helt annan femma. Svenskarna hittade rätt och med storspel från veteranen André ”BARBARR” Möller kunde de stänga kartan med 16–11 och konstatera att det nu är semifinal som gäller under söndagen.

Efter matchen kommenterade Möller matchen i sändningen:

– Vi visste att de blev desperata när vi vann fler rundor och de blev lästa i dag, sade han.

Nu väntar det sydafrikanska laget Bravado i söndagens semifinal som spelas klockan 10.00.

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro