ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Xizt efter petningen från Ninjas in Pyjamas: "Deppig dag"

Erik Glanell · 13 Feb 2018
Uppdaterad 13 Feb 2018
Richard "Xizt" Landström bänkas efter Ninjas in Pyjamas misslyckande under cs_summit.

Richard "Xizt" Landström bänkas efter Ninjas in Pyjamas misslyckande under cs_summit. Foto: Jennika Ojala/Dreamhack


Ännu en veteran flyttas från spelartruppen i Ninjas in Pyjamas. Den här gången handlar det om lagledaren Richard "Xizt" Landström som flyttas till bänken.

klar

Artikellänk är kopierad

Ninjas in Pyjamas gör ännu en chockartad ändring i sin spelartrupp. Förra året gjorde de sig av med legendaren Adam ”Friberg” Friberg och nu är det Richard ”Xizt” Landström som flyttas till bänken.

”I dag meddelar vi att Richard ”Xizt” Landström flyttas till bänken. Richard har varit med oss sedan början av Ninjas in Pyjamas nya era. Ord kan inte beskriva den tacksamhet vi känner gentemot hans insatser som spelare och vän, skiver Ninjas in pyjamas i ett uttalande”, skriver Ninjas in Pyjamas på sin hemsida.

Landström är en av de spelare som varit i Ninjas in Pyjamas längst och har även varit lagledare, eller så kallad in game leader. Hans position ersätts nu av svensken Dennis ”dennis” Edman.

”Dennis är en extremt erfaren spelare och vi är otroligt spända att se vad han kan tillföra i laget. Dennis tar över uppdraget som lagledare”, skriver de.

Dennis ”dennis” Edman kommenterar själv nyheten med att han är spänd av förväntan och att förhoppningen är att ta Ninjas in Pyjamas tillbaka till sin forna prakt.

”Det var ett bra tag sedan jag ledde ett lag på den här nivån och av den här kalibern, men jag är redo att ge allt jag har för detta lag”, skriver Dennis ”dennis” Edman själv i uttalandet.

Senare under dagen uttalade även Richard ”Xizt” Landström om petningen.

”Deppig dag när jag måste kliva åt sidan i Ninjas in Pyjamas… Jag vill definitivt fortsätta spela och ser fram emot vad som kommer att ske härnäst. Jag kommer att posta mer detaljer någon annan dag. Tack för stödet”, skrev han på twitter.

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro