ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

xQc får kicken från Dallas Fuel efter ännu en groda

Erik Glanell · 12 Mar 2018
Uppdaterad 12 Mar 2018
Félix "xQc" Lengyel är inte längre en del av Dallas Fuel.

Félix "xQc" Lengyel är inte längre en del av Dallas Fuel. Foto: Blizzard


Ett övertramp till blev droppen. Nu gör sig Dallas Fuel av med tank-stjärnan Félix "xQc" Lengyel.

klar

Artikellänk är kopierad

Overwatch League har ställt frågan om spelares uppförande på sin spets. Och nu har den spetsen skördat sitt första offer.

Den kanadensiska tank-stjärnan Félix ”xQc” Lengyel sparkas nu ut ur Dallas Fuel efter att ha dragit på sig ytterligare en avstängning från ligan. Den här gången för att tidigare i mars ha kallat kommentatorerna för ”cancer” och snackat skit om andra spelare i ligan.

”Det är få spelare som har åstadkommit så mycket på så kort tid som Félix har i tävlingsinriktad Overwatch. Till slut var det dock för båda parters bästa att gå skilda vägar med Félix innan kontraktet nått sitt slutdatum”, skriver Dallas Fuel-ägaren Mike Rufail i ett pressmeddelande på lagets sajt.

Den kontroversielle spelaren har varit i rampljuset tidigare och missade bland annat möjligheten att avsluta första omgången av ligan då han var avstängd efter att ha yttrat sig homofobiskt på sin stream.

Även den numera forne lagkamraten Timo “Taimou” Kettunen bötfälldes nyligen efter att även han ha slängt sig med homofobiska uttalanden. Kettunen kommer däremot undan med böter och slipper avstängning. Den här gången…

Svensklaget Dallas Fuel, med Christian ”cocco” Jonsson och Sebastian ”chipshajen” Widlund, kämpar fortfarande för att ta sig ut ur ligans bottenträsk. Just nu befinner de sig på tionde plats av tolv deltagande lag.

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro