ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Yohio ger ett slappt intryck

Nina Andrén · 31 Jan 2014
Uppdaterad 31 Jan 2014

Foto: Gustav Gräll


Tankar efter Yohios tre genomsjungningar:

klar

Artikellänk är kopierad

Låten är mycket starkare än “Heartbreak Hotel”. Å andra sidan är det mesta starkare än fjolårets låt. Nu kanske jag får Yohiohat så här redan i början av turnén men jag hävdar fortfarande att “Heartbreak Hotel” inte är annat än en upphåttad dansbandsschlager. Hävdar även att det hade varit katastrof att skicka pojken med den låten till Eurovision förra året. Så. Nu har jag fått det sagt.

“To the end” är i jämförelse ljusår bättre. Det märks på soundet att Andreas Johnson är upphovsman. Det är en vuxnare låt som definitivt kommer att bli en hit och spelas sönder på radio under våren. Men är det den vinnarlåt som man förväntar sig att Yohio ställer upp med året efter genombrottet? Nej. Får inga vinnarvibbar i maggropen så här på en gång i alla fall.

Yohio ger ett slappt intryck på scenen. Vet att det bara är en repetition av många men det känns väldigt statiskt och som han sjunger helt utan inlevelse. Trist. Dessutom lämnar rösten mycket att önska. Det lät rent ut sagt illa i vissa partier. Hmm.

Om jag tyckte att Yohio var bättre än låten förra året så tycker jag i år att låten är bättre än Yohio.

Det får sammanfatta den här repetitionen.

klar

Artikellänk är kopierad

Nina Andrén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro