ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Yohio ska festa som alla andra – fast utan alkohol

Karolina Skoglund · 2 Feb 2013
Uppdaterad 2 Feb 2013
17-årige Yohio gick direkt till final i kväll och känslorna lät inte vänta på sig.

17-årige Yohio gick direkt till final i kväll och känslorna lät inte vänta på sig. Foto: Claudio Bresciani / Scanpix


Det var känslofylllt för 17-åringen i kväll: "Jag vet inte vad jag heter, vart jag bor eller hur gammal jag är just nu" 

klar

Artikellänk är kopierad

Jublet ville inte vänta när Yohio ropades upp som finalist i Melodifestivalen. Känslorna ville inte vänta på sig när det unga stjärnskottet gått ned från scen efter att ha framfört sin låt ”Heartbreak Hotel” ytterligare en gång. – Nu vet jag inte vart jag är, vad jag heter, bor eller hur gammal jag är, säger han till Metro.

Trots att han var en av favoriterna hade han inte räknat med segern i förväg. – Nej, det påverkade inte. Det var ju roligt att det har varit fans här hela veckan. Så man fattade att folk tycker om en men man vet ju aldrig.

Under genrepen hade han lite problem med rösten, som blivit sliten. Men den kändes bra nu, förklarar 17-åringen.  – Jag kände att nu gäller det så nu ska det sitta. Och det gjorde det. Men inför finalen kommer jag att försöka leva hälsosamt och ta extra råd av min röstcoach. 

Nu är det efterfest och trots att Yohio bara är 17 år gammal tänker han festa precis som alla andra – men låta bli att dricka efter skålen. – Jag festar aldrig, utan bara i sådana här sammanhang. Det känns okej att jag inte får dricka. 

klar

Artikellänk är kopierad

Karolina Skoglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro