ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Yougov: Så många har nyårslöften – och det här är vad de lovar

Valerie Kaspersen · 31 Dec 2018
Uppdaterad 31 Dec 2018
De flesta har inga nyårslöften, enligt en ny undersökning av Yougov.

De flesta har inga nyårslöften, enligt en ny undersökning av Yougov. Foto: Metro/ Unsplash


Tolvslaget nalkas. Snart är det dags att ringa in det nya året och skriva nyårslöften inför 2019, men majoriteten struntar i det.

klar

Artikellänk är kopierad

Enligt en ny undersökning från Yougov på uppdrag av Metro visar det sig att majoriteten av de tillfrågade i Sverige inte skaffar sig några nyårslöften.

Men av de som gör det säger 42 procent att de för det mesta håller sina löften, medan bara 20 procent uppger att de inte brukar klara av att hålla dem.

I en undersökning från 2017 ångrade nästan var fjärde person att de inte tränade mer 2017 och lite drygt var tionde person uppgav att de kände att de tillbringade för lite tid med sina nära och kära. Men när nyårslöftena skulle skrivas inför 2018, valde en majoritet att avstå. 

58 procent svarade att de inte hade något nyårslöfte inför 2018. Av de som hade, svarade 26 procent att de höll sina löften och 16 procent uppgav att de inte lyckats hålla dem.

Inför 2019 står dock träning och tid för familj på listan av saker man vill bli bättre på.

klar

Artikellänk är kopierad

Valerie Kaspersen
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro