ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Youngblood: Splithopp ett måste

Metro.se · 15 Feb 2012
Uppdaterad 15 Feb 2012

Foto: Pontus Lundahl, Scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

Hur firar ni en seger?– Med varandra som en grupp med glädje och dans. Highfives är ett också men också klacksparkar och splithopp. Vi är stora fans av splithopp. Proteinkakor är också ganska bra.

Vad är det bästa i er låt?– Sticket. För det bygger upp till ett mäktigt och värdigt slut. Låten i sig är sjukt bra men det är lätt att det blir ett glapp mellan slutrefrängen och sticket men vårt stick bygger ihop de två så det blir en stor snygg enhet.

Vilka är ni privat? – Vi är ganska glada och spralliga alla. Vi är inte så olika mot hur vi är i gruppen. Det är det vi hoppas på. Att vi kan visa så mycket av oss själva som möjligt på scenen.

Vilken är den mest minnesvärda låten i Melodifestivalen? – Marlena Ernmans nummer var ganska minnesvärt. Det var nytt och ett snyggt nummer med en grym sångerska. Vi har samma koreograf och låtskrivare så kanske har vi inspirerats.

Hur känns det innan ni går på scenen? – Väldigt bra. Vi går in i en gemensam skrattattack och taggar. Vi tycker att vi har sjukt roligt men om man inte ska upp på scenen med oss så tycker man att vi är skitkonstiga. Vi står och skrattar åt ingenting och knuffas.

Vilken är er styrka som grupp? – Att alla är så väldigt bra båda på att sjunga och dansa. Vi är en väldigt äkta grupp. Vi levererar på riktigt varje gång.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro.se
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro