ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Youtube-stjärnans "rumpnypsvideo" fördöms

Åsa Larsson · 22 Sep 2014
Uppdaterad 22 Sep 2014

Youtube-stjärnan Sam Pepper gjorde sig känd för sina bus i det brittiska Big brother-huset för ett par år sedan. Nu har en "skämt-video" där Pepper nyper kvinnor i rumpan dragit ner internets vrede över honom.

klar

Artikellänk är kopierad

På Twitter trendar hashtaggen #ReportSamPepper efter den uppmärksammade videon på Youtube. Sam Pepper går i videon runt med en lösarm och använder sin riktiga hand för att nypa olika tjejer i rumpan. Det framgår inte om det är arrangerat eller ej, men en mängd twittrare har uttalat sin avsky för filmen.

"Jag tänker inte säga att jag förväntade mig mer, men jag trodde åtminstone att du visste den jävla skillnaden mellan ett "prank" och trakasserier", skriver en i kommentarerna till Sam Peppers Twitterinlägg där han länkar till sin Youtube-film.

"Att filma sig själv när man går runt på gatorna och nyper kvinnor i rumpan utan deras tillåtelse, för att sedan kalla det ett "prank" är inte okej", skriver en annan.

Filmen, som setts av över en miljon människor, har fått tusentals "likes" men även många tusen "dislikes".

Sam Pepper har inte kommenterat saken.

klar

Artikellänk är kopierad

Åsa Larsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro