ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ytterligare en kannibalattack i USA

Lina Nyberg · 7 Jun 2012
Uppdaterad 7 Jun 2012

En 42-årig man i den amerikanska delstaten Louisiana greps den 2 juni efter att han misshandlat och bitit en 58-årig rival i ansiktet. Gärningsmannen ska ha varit påverkad av metamfetamin.

klar

Artikellänk är kopierad

Enligt polisen attackerade 42-årige Carl Jacquneaux offret Todd Credeur utanför hans hem i Scott i delstaten Louisiana. Efter att ha misshandlat Credeur bet Jacquneaux honom i ansiktet och slet loss en bit kött under hans vänstra öga. Det skriver thesmokinggun.com.

När polisen kom till platsen fann de det nedblodade offret som fördes till sjukhus.

Uppgifter gör gällande att Todd Credeur var gift med gärningsmannens före detta fru och dessutom hade gärningsmannen besöksförbud efter att ha hotat och varit våldsam mot kvinnan. Gärningsmannen ska ha varit påverkad av metamfetamin vid attacken.

En vän till Todd Credeur har påstått att Carl Jacquneaux var påverkad av den hallucionogena drogen 'badsalt' som spekuleras vara orsaken till den blodiga attacken av en hemlös man i Miami för några veckor sedan som resulterade i att förövaren sköts till döds av polis. Polisen i Louisiana har valt att inte kommentera påståendet.

Todd Credeur överlevde misshandeln och återhämtar sig nu i sitt hem.

klar

Artikellänk är kopierad

Lina Nyberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro