ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ytterligare en man gripen för mordplan

Jenny Sköld · 30 Maj 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

En 44-årig man har nu gripits för att ha planerat ett mord på två män i Sydney – samma anklagelser som riktas mot den 22-åriga svenska som sitter häktad sedan i lördags. 44-åringen ska liksom svenskan vara hjärnan bakom det planerade dubbelmordet, skriver tidningen Sydney Morning Herald.

Sammanlagt har nu fyra personer anhållits misstänkta för mordplaner på två kronvittnen som ska vittna i en stor drogutredning. Personerna kunde gripas under omfattande räder i helgen som utfördes av Sydneypolisens antigängstyrka mot flera misstänkta adresser. Förutom gripandena togs vapen och ammunition i beslag liksom ett större byte svarta pengar som tros härstamma från den illegala droghandeln.

Den 22-åriga svenskan har en nyckelposition i utredningen och var under gårdagen kvar i häktet i Sydney. Förutom 44-åringen är ytterligare två australiska män, 26 och 22 år gamla, misstänkta för mordplaner. Svenskan är även misstänkt för droginnehav.

klar

Artikellänk är kopierad

Jenny Sköld
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro