ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Zara Larsson hyllar sin viktuppgång Lite celluliter har väl alla”

Karolina Skoglund · 15 Jan 2015
Uppdaterad 15 Jan 2015

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: www.zaralarsson.se/TT

Artisten Zara Larsson fortsätter att hyllas för sina små, men mycket betydelsefulla, inlägg i den dagliga debatten. Nu senast skriver hon om sin egen viktuppgång, som hon hyllar.

”Jag har gått upp jättemycket i vikt, vilket jag är glad över! Jag känner mig fin hursomhelst, helt ärligt. Jag har alltid varit supersmal och mina lår har aldrig gått hop men nu har min rumpa och mina lår har blivit större vilket jag tycker är assexigt” skriver hon på sin blogg.

Vidare skriver hon att vikten aldrig varit något problem, och att hon aldrig behövt gått till gymmet för att tighta till något. ”Jag har gått dit för att få bättre kondis och för att må bättre – enkelt. Lite celluliter har väl alla. No biggie”.

Tidigare har Zara Larsson bland annat lagt upp en bild på Instagram där ett tampongsnöre syns samt dragit en kondom över sitt ben och illustrerat med texten ”Ni killar som säger att den är för stor…”

klar

Artikellänk är kopierad

Karolina Skoglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro