ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Zara Larsson: Om semlan har en egen dag kan väl kvinnor få ha en

Tomas Lundin · 8 Mar 2016
Uppdaterad 8 Mar 2016
Zara Larsson i brittisk tv.

Zara Larsson i brittisk tv. Foto: All Over Pres


Jag är ingen manshatare”, säger Zara Larsson i en intervju med SvD Junior på kvinnodagen.

klar

Artikellänk är kopierad

Zara Larsson har hunnit bli en av våra absolut mest kända artister. På hemmaplan är hon nästan lika känd för sina uttalanden som för sin musik och i en intervju med SvD Junior som publiceras i dag på kvinnodagen är temat självklart feminism. 

– En del har sagt att jag är en manshatare, vilket inte är sant. Men däremot tycker jag att machokulturen är hemsk, säger Zara Larsson till SvD Junior.► LÄS MER: Zara Larsson: Ett svin är ett svin

I intervjun berättar hon också om mötet med idolen Beyoncé och om hur hon pallar med näthat. På frågan om det behövs en speciell kvinnodag svarar hon såhär. 

– Om semlan har en speciell dag så kan väl kvinnor få ha det med? Jag tycker det är viktigt att uppmärksamma hur kvinnor har det runt om i världen. Det är inte så länge sedan vi fick rösträtt, och väldigt många kvinnor i världen är förtryckta. Jag tycker det är en bra dag för att hylla allt vi är och allt vi har gjort.► LÄS MER: Zara Larsson: Jag läser alla era Insta-kommentarer

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro