ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Zlatan är vår störste någonsin

Jesper Fallenius · 18 Jan 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Så har då Zlatan Ibrahimovic äntligen blivit folkkär. Det trodde jag väl aldrig i detta jantelagens Sverige. Inte minst med tanke på hur mycket folk verkar hata denne artist.

Han kallas diva och hans brist på mål i landslaget är ett flitigt och tacksamt ämne för belackarna. För mig är kritiken  obegriplig. Här begåvas tråkiga och allt annat än tekniska Fotbolls-Sverige med värld-ens kanske bäste fotbolls-spelare. I stället för att jubla och njuta av showen ska det rackas ner och dömas ut. Så typiskt svenskt och så sorgligt.

Tack och lov verkar som sagt opinionen nu ha svängt. Kan det möjligen ha något att göra med alla de fantastiska mål han gjort på slutet?

Nej, släpp sargen nu alla Zlatanhatare. Inse att han redan nu är den bäste svenske fotbollsspelaren genom tiderna. Passa i stället på att tjäna en slant på honom. Zlatan som målgörare i helgen ger upp emot tre gånger tillbaka. Bara att spela!

klar

Artikellänk är kopierad

Jesper Fallenius
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro