ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Zlatan delar producent med Britney Spears

Peter Lindholm · 23 Jan 2014
Uppdaterad 23 Jan 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Zlatan Ibrahimovic under nationalsången inför matchen mellan Sverige och Portugal på Friends Arena i november 2013.
Zlatan Ibrahimovic under nationalsången inför matchen mellan Sverige och Portugal på Friends Arena i november 2013.Foto: AP

Britney Spears, Backstreet Boys – och Zlatan. När Zlatan Ibrahimovic gör reklam för Volvos nya bilmodell krävde han att Max Martin skulle vara delaktig. Enligt Aftonbladet värvade Zlatan själv den svenske demonproducenten.

– Det var innan inspelningen, vi hade ett möte med Zlatan i Paris och då kom ämnet upp. Innan vi ens hade kommit ut till flygplatsen så hade Zlatan ringt Max Martin och fått med honom på projektet, säger Per Carleö till Aftonbladet.

Max Martin (Karl Martin Sandberg) är Sveriges mest framgångsrike låtskrivare och producent genom tiderna. Han har varit delaktig i 16 listettor på den amerikanska Billboardlistan. Senast med Katy Perrys ”Roar”.

Hur det kommer sig att fotbollsstjärnan hade Max Martins nummer i sin telefonbok framgår inte av artikeln.

Enligt Expressen handlar det om den svenska nationalsången i en specialversion. En låt som Zlatan vanligtvis inte brukar stämma upp i innan avspark.

Reklamfilmen premiärvisas på lördag. 

klar

Artikellänk är kopierad

Peter Lindholm
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro