ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Zlatan fick sin tionde guldboll: Historia har skrivits om och om igen

Aron Andersson · 9 Nov 2015
Uppdaterad 9 Nov 2015

Foto: TV4


På kvällen fotbollsgala delades flera priser ut. Det minst otippade var kanske guldbollen, som för tionde gången gick till Zlatan Ibrahimovic.

klar

Artikellänk är kopierad

På måndagens fotbollsgala som tv-sändes i TV4 firades bland annat de svenska mästarna IFK Norrköping på herrsidan och FC Rosengård på damsidan. Dessutom delades flera priser ut, bland annat årets guldboll. Mottagaren blev ingen överraskning: för tionde gången tog Zlatan Ibrahimovic hem priset.

►LÄS MER: Zlatans ”Du gamla du fria” har gått om Ultima Thules – får en guldskiva

Zlatan mindes tillbaka hur det var när han var liten och hur han tänkte att han skulle göra för att drömmen skulle slå in: 

– För att jag ska lyckas måste jag vara tio gånger bättre än alla andra. Det känns som att jag lyckades för längesen. Historia har skrivits om och om igen. Jag hoppas att någon annan får uppleva det jag upplevt och upplever, sa fotbollstjärnan under galan.

Redan tidigare på kvällen var han uppe på scen, när han återförenades med tioåriga Frank och åttaåriga Melwin. De två blev världskända under Sveriges landskamp mot Montenegro när de fick träffa Zlatan Ibrahimovic i spelargången. När de nu träffade stjärnan igen hade de ett tydligt budskap inför nästa match mot Danmark.

– Sumpa inte det här, och gör många mål, sa Melwin till Zlatan.

►LÄS MER: Zlatan slog PSG:s målrekord

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro