ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Zlatan köper kyrka på Östermalm

Åsa Larsson · 26 Okt 2015
Uppdaterad 26 Okt 2015
2013 köptes frikyrkan Elimkyrkan av ett bolag ägt av Jurka Gravic, mamma till Zlatan Ibrahimovic.

2013 köptes frikyrkan Elimkyrkan av ett bolag ägt av Jurka Gravic, mamma till Zlatan Ibrahimovic. Foto: Janerik Henriksson/TT/Google maps


Många fotbollsstjärnor vördas av sina supportrar – men inte alla bosätter sig i en kyrka. Nu ser det ut som att Zlatan Ibrahimovic har hittat ett potentiellt hem i Stockholm.

klar

Artikellänk är kopierad

2013 köpte ett bolag knutet till fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic frikyrkan Elimkyrkan på Östermalm i Stockholm – något som då orsakade en hel del rubriker.

Fastigheten renoverades om till lyxigt boningshus och skulle säljas på den öppna marknaden, men nu står det klart att Zlatan själv köper huset, enligt tidningen Fastighetsvärlden.

– Kyrksalen är en miljö som man vill bevara. Då är townhouse nästan det enda alternativet. Vi kommer att försöka behålla den här strukturen på tio meter och använda kyrksalen som vardagsrum, sade Olle Larsson på BLT Projektering till Aftonbladet 2013.►LÄS MER: Zlatan har köpt en egen kyrka Enligt Fastighetsvärlden var köpeskillingen kring 110 miljoner kronor.

Zlatan Ibrahimovic som till vardags spelar i den franska klubben Paris Saint-Germain har tidigare uttalat sig om att han kan tänka sig att bo i Stockholm.

klar

Artikellänk är kopierad

Åsa Larsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro