ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Zlatan öppnar upp för landslaget

Filip Joelsson · 1 Mar 2018
Uppdaterad 1 Mar 2018
Zlatan öppnar upp för en comeback till landslaget.

Zlatan öppnar upp för en comeback till landslaget. Foto: IBL


Zlatan Ibrahimovic saknar landslaget. Nu öppnar han upp för en eventuell återkomst. "Dörren är inte stängd för något", säger han till Aftonbladet.

klar

Artikellänk är kopierad

På torsdagskvällen invigde Zlatan Ibrahimovic sitt egna padel-center, eller Padel Zenter, som det kallas, i Årsta utanför Stockholm.

I samband med invigningen passade han på att prata lite om hur han ser på en återkomst till landslaget inför stundande VM.

– Jag saknar landslaget, när man väl spelat 20 år och inte är med utan ser de andra spela är det svårt. Man vill spela i landslaget och klubblaget. De har gjort det bra. Men det är svårt överhuvudtaget när man inte spelar och ser andra spela, säger han till Aftonbladet.

När han får frågan om vad han skulle säga om förbundskapten Janne Andersson skulle ringa signalerar han att vad som helst kan hända.

– Vi får se, det är en svår fråga. Jag vill känna att jag kan prestera och ge tillbaka. Jag vill inte komma bara för att jag är någon. Dörren är inte stängd för något egentligen, säger Zlatan till Aftonbladet.

Zlatan tackade för sig i svenska fotbollslandslaget efter EM 2016. Sedan dess har han haft en skadedrabbad karriär i Manchester United, där det inte blivit någon speltid på sistone. För att en landslagsplats ska vara aktuell framöver måste det först och främst bli ändring på det, säger han.

– Jag tränar varje dag och har kommit ut på planen och fått träna med laget. Det är det jag behöver. Det är bara att köra på, säger Zlatan till SVT Sport.

klar

Artikellänk är kopierad

Filip Joelsson
Filip Joelsson
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro