ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Zlatan undersöks idag

Anders Svensson · 15 Jun 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Zlatan Ibrahimovics knä klarade bara en halvlek mot Spanien. Skadan kan stoppa honom från spel i onsdagens måstematch mot Ryssland.

Zlatan inledde briljant i första halvlek och lyckades till slut kvittera spanjorernas ledning. Men hans efterhängsna knäskada gjorde sig påmind redan efter en kvart.- Det började kännas irriterat. I halvtid pratade jag med Lasse Lagerbäck och vi ville inte riskera något, sa han efter matchen till DN.

Under söndagen ska Zlatan genomgå en undersökning av de svenska läkarna i Lugano. Han kommer därefter köra rehab på egen hand. Det är fortfarande oklart om det bli något spel i det så viktiga matchen mot Ryssland på onsdag.

- Det var tungt att sitta vid sidan av. Jag ville vara på plan och spela.

Lasse Lagerbäck medger att Sverige tappade spelet mot Spanien efter att Zlatan blivit utbytt.- Om vi är för beroende av Zlatan vet jag inte, men har man en sådan spelare är det klart att han betyder mycket. Självklart tror jag att vi har en större chans med Zlatan på plan än utan.

klar

Artikellänk är kopierad

Anders Svensson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro