ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Zoolander körde "Blue Steel" under visning på Paris modevecka

Linnea Carlén · 10 Mar 2015
Uppdaterad 10 Mar 2015
Derek Zoolander och Hansel, eller skådespelarna Ben Stiller och Owen Wilson, dök på tisdagen upp på Valentinos visning av den kommande höstkollektionen.

Derek Zoolander och Hansel, eller skådespelarna Ben Stiller och Owen Wilson, dök på tisdagen upp på Valentinos visning av den kommande höstkollektionen. Foto: David Fisher/REX


Derek Zoolander och Hansel dök oväntat upp på Paris modevecka – och bjöd på en "walk off" under Valentinos visning.

klar

Artikellänk är kopierad

"Blue steel"-posen.
"Blue steel"-posen.Foto: David Fisher/REX
Foto: David Fisher/REX

Paris modevecka pågår just nu för fullt och modet står under fem dagar i strålkastarljuset. Trots det hade få nog väntat sig se Derek Zoolander och Hansel komma promenerandes ut på catwalken. Men det gjorde de. Mitt under Valentinos visning av höstkollektionen 2015 dök de upp och bjöd en "walk off" och den så kallade "Blue steel"-posen, som blivit nära ikonisk efter den populära komedifilmen "Zoolander" från 2001. Snabbt började det spekuleras om skådespelarna Ben Stiller och Owen Wilsons uppvisning på catwalken inte var ett spontant infall utan reklam för den kommande Zoolander-uppföljaren "Zoolander 2". Kort därefter bekräftade också filmbolaget Paramount att filmen kommer ha premiär 12 februari 2016.

New York Times moderedaktör och kritiker Vanessa Friedman var en av de på plats som lyckades fånga det storslagna ögonblicket:

Även Ben Stiller och Owen Wilson förevigade det hela med en Instagram-bild, som i skrivande stund har gillats av över 7000 personer.

klar

Artikellänk är kopierad

Linnea Carlén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro