ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Zytomierska är rädd att socialen ska ta hennes barn: Anmäls hela tiden”

Philip Ottosson · 20 Okt 2015
Uppdaterad 20 Okt 2015
"För minsta lilla grej får jag 20 anmälningar och brev från socialen" säger Zytomierska.

"För minsta lilla grej får jag 20 anmälningar och brev från socialen" säger Zytomierska. Foto: HENRIK MONTGOMERY/TT


Bloggerskan Katrin Zytomierska anklagas för att vara en dålig mamma och fruktar att socialen ska ta hennes barn. Nu kommenterar hon den senaste tidens anmälningar.

klar

Artikellänk är kopierad

I podcasten Fröling och da Silva beskriver Zytomierska att hon inte kan begå minsta lilla snedsteg som förälder utan att bli anmäld av främmande personer.

► LÄS MER: Koppla era barn så slipper jag koppla min hund

– För minsta lilla grej får jag 20 anmälningar och brev från socialen. Jag har fått brev från dem för att jag lagt ut en bild där jag sitter och ammar i Frankrike där det står vinflaskor på bordet, berättar Zytomierska i podden.

– Eller för att jag skrivit att jag gått ner till affären för att köpa mjölk och lämnat barnen själva.

Zytomierska upplever att det finns personer som enbart sitter och väntar på att hon ska göra minsta fel så de kan anmäla henne och se till att socialen tar hennes barn.

I podden berättar Zytomierska även att hon blir uppläxad och ifrågasatt som mamma på gatan. Vid ett tillfälle hade hennes son ett raseriutbrott ute på stan då en äldre man konfronterade henne:

► LÄS MER: Katrin Zytomierska kovänder - ber om ursäkt för vikthån

– En gubbe kom fram till mig på Karlaplan och sa att han jobbade på socialen och sa: Det här ser inte bra ut, det ser ut som att du inte kan hantera ditt barn.

klar

Artikellänk är kopierad

Philip Ottosson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro